Nemzetközi foci

Ancelotti végre reagált egy mindenkit izgató pletykára

BURAK AKBULUT / ANADOLU / Anadolu via AFP
Ancelotti elárulta, hogy nem véletlenül hozták hírbe többször is a brazilokkal
BURAK AKBULUT / ANADOLU / Anadolu via AFP
Ancelotti elárulta, hogy nem véletlenül hozták hírbe többször is a brazilokkal
A Real Madrid múlt pénteken jelentette be, hogy Carlo Ancelotti két évvel megtoldotta az eredetileg a mostani idény végén lejáró szerződését. A 64 éves szakember nem tudja, hogy azt követően marad-e a klubnál, mint ahogy azt sem, a brazilok érdeklődne-e majd még utána.

„Június 30-ig szólt volna a szerződésem, de a klub jobbnak látta most meghosszabbítani, mivel meg vannak elégedve a munkámmal. Nem tudom, mi lesz, miután lejár a szerződésem, lehet, hogy 2026 után is maradok, attól függően mennyire lesz sikeres a csapat” – mondta Ancelotti.

Az olasz szakember, aki második ciklusát tölti a spanyol fővárosban: előbb 2013-tól 2015-ig, majd 2021 óta irányítja a Real Madridot, amellyel eddig tíz trófeát nyert:

kétszer a Bajnokok Ligájában, kétszer a klubvilágbajnokságon, ugyancsak kétszer az európai Szuperkupában diadalmaskodott, valamint egy bajnoki címet, két spanyol Király-kupát és egy spanyol Szuperkupát is szerzett.

Ancelotti azt is elárulta, hogy nem véletlenül hozták hírbe többször is a brazil válogatottal.

„Valóban kapcsolatban álltam a brazil szövetséggel, illetve Ednaldo Rodrigues elnökkel, akinek köszönöm az érdeklődését, nagyon büszke voltam rá. De az elmúlt hónapokban már nem Ednaldo volt az elnök, és végül az lett, amit mindig is szerettem volna: maradtam a Real Madridnál.

Azt nem tudom, hogy Brazília akar-e majd még engem 2026-ban is

– tette hozzá.

Kapcsolódó
Megrengetheti a futballt, ha a FIFA felfüggeszti a brazil válogatottat
A nemzetközi szövetség már leadta a figyelmeztetést, és ilyennel nem szokott tréfálkozni.
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik