Nemzetközi foci

Betörők jártak a Manchester City sztárjának luxusvillájában, miközben a családja a meccsét nézte nála

Paul ELLIS / AFP
Paul ELLIS / AFP

Betörők jártak Jack Grealish luxuvillájában, amíg a Manchester City angol válogatott játékosa az Everton elleni bajnokin játszott.

Grealish szülei, testvérei, valamint menyasszonya a tévében nézték a meccset,

miközben a betörők besurrantak, és a ház felső szintjén ékszereket és órákat gyűjtöttek be – összesen 1 millió font értékben (440 millió forint).

A focista karácsony előtt költözött be az 5,6 millió fontot (nagyjából 2,4 milliárd forintot) érő villába, és a családtagjai először jártak nála. A rokonoknak akkor tűnt fel, hogy valami nem stimmel, amikor a kutyák vad ugatásba kezdtek, majd amikor Grealish szerettei meghallották, hogy idegenek mozgolódnak a felső szinten, azonnal riasztották a rendőrséget.

A rendőrök attól tartottak, hogy a betörők túszokat ejthetnek, ezért azt üzenték Grealish családtagjainak, hogy rejtőzzenek el, amíg kiérkeznek a helyszínre. A rendőrség helikopterrel is átkutatta a környéket, de nem sikerült a betörők nyomára akadni.

A 24 hektáros birtokon elterülő villának hét hálószobája van, rendelkezik teniszpályával, futballpályával, helikopter-leszállópályával, valamint egy mesterséges tóval.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik