Nemzetközi foci

„Vicc az egész” – szivárogtató miatt akadt ki a Premier League-csapat edzője

Ben Stansall / AFP
Ben Stansall / AFP

Fontos mérkőzést játszik december 26-án a Luton ellen az utolsó helyen álló Sheffield United az angol bajnokságban, a két csapatot ugyanis mindössze három pont választja el egymástól a tabellán. A Sheffield vezetőedzője, Chris Wilder dolgát ugyanakkor nemcsak a sok sérülés nehezíti, hanem az is, hogy valaki idő előtt közzéteszi csapata kezdőjét.

Hivatalosan a kezdés előtt egy órával kerül mindig nyilvánosságra, hogyan kezdenek a csapatok, azonban a United esetében már mérkőzések óta megjelenik délelőttönként, az ellenfeleknek így bőven van idejük felkészülni. Wilder pedig most már nyilvánosan beszélt a történtekről.

Egy vicc ez az egész, bárki is csinálta, másra is képes lehet, hogy ártson a klubnak. Nem egyszerű az egész csapatnál elérni, hogy csendben maradjon. Nagyra értékelem, ami történt. Köszönöm, most szigoríthatok meg mindent az edzőközpontban- Ez számomra is egy lecke. Akik egyébként ezt tette, Sheffield United-drukkernek hívja magukat? Mert nem hiszem, hogy az

füstölgött Wilder.

Az edző december elején tért vissza a csapat élére, eddig egy-egy győzelem és döntetlen, valamint két vereség a csapat mérlege vele.

Kapcsolódó
Az egyik leggazdagabb brit száll be a Manchester Unitedbe
Huszonöt százalékot szerzett meg Jim Ratcliffe.
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik