Nemzetközi foci

„Ha valakinek túl sok a decemberi foci, adja oda a jegyét másnak” – Jürgen Klopp elégedetlen volt a liverpooli szurkolókkal

Oli SCARFF / AFP
Oli SCARFF / AFP

Jürgen Klopp, a Szoboszlai Dominikot foglalkoztató Liverpool FC labdarúgócsapatának vezetőedzője elégedetlen volt a hazai szurkolók biztatásával a West Ham United elleni Ligakupa-meccsen.

A szerdán 5-1-re megnyert találkozón jóformán gálázott a Pool – Szoboszlai találatával indult be ráadásul a hazai csapat –, mégsem volt maradéktalanul elégedett a vezetőedző a drukkerekkel. A német szakember szerint hiába nyújtott nagyon jó szórakozást az együttes, mégsem kapott megfelelő támogatást a lelátóról.

Sok mindenen változtattunk, domináltunk, én a lelátón ezer százalék, hogy tűkön ültem volna. Szükségünk van az Anfield támogatására az első másodperctől az utolsóig, így arra kérem a szurkolókat, hogy ha valakinek túl sok a decemberi foci, az adja oda a jegyét másnak

– jelentette ki Klopp.

A Liverpool szombaton a bajnoki listavezető Arsenalt fogadja a Premier League-ben. A mérkőzésen az elmúlt 50 év legnagyobb létszámú, 57 ezres közönsége lehet az Anfielden, amelynek felújított és kibővített lelátórészét nemrégiben nyitották meg részlegesen. Alighanem annak is szólt Klopp megjegyzése, hogy ezen a találkozón olyan pokoli hangulat legyen, ami extra löketet adhat a csapatának.

Kapcsolódó
Szoboszlai Dominik a világ 52. legjobb futballistája
Ezt állítja legalábbis egy szakírókból álló csoport.
Olvasói sztorik