Nemzetközi foci

Premier League: döntöttek Kerkezék félbeszakadt meccséről

Robin Jones - AFC Bournemouth/AFC Bournemouth via Getty Images
Robin Jones - AFC Bournemouth/AFC Bournemouth via Getty Images
Teljes egészében pótolni kell a mérkőzést, de hogy mikor, az egyelőre nem ismert.

Teljes egészében újrajátsszák a Bournemouth és a Luton Town mérkőzését, amely szombaton az 59. percben szakadt félbe az angol labdarúgó-bajnokságban, mert Tom Lockyer, a Luton játékosa összeesett a pályán. A liga a szerdai bejelentésben azt még nem közölte, mikor rendezik meg a találkozót.

A liga szeretné megköszönni az orvosi stáb és mindenki munkáját, aki érintett volt a gyors beavatkozásban ebben a rendkívüli helyzetben

– áll a közleményben.

A 29 éves védő a második félidő elején 1-1-es állásnál úgy csuklott össze, hogy nem volt a közelében senki. Az újonc Luton vezetőedzője, Rob Edwards azonnal észlelte a bajt, a pályára rohant, elhúzta onnan a játékosait, hogy a mentők zavartalanul megkezdhessék az elsősegélynyújtást. A két csapat hat perccel az eset után az öltözőbe vonult. A walesi válogatott futballistát hordágyon a közönség vastapsa közepette vitték le a játéktérről. Később arról is döntés született, hogy nem folytatják az összecsapást, melyen a Bournemouth magyar válogatott légiósa, Kerkez Milos kezdőként lépett pályára.

Lockyer bő fél éven belül másodszor esett össze a pályán, május 27-én a feljutásért vívott rájátszás döntőjében ugyanez történt vele. Akkor öt napot töltött kórházban, ahol szívműtétet hajtottak végre rajta.

A hátvéd állapota stabil, a klub közleménye szerint a kórházban további teszteket végeztek rajta, és majd azok eredményének függvényében döntenek a rehabilitáció további lépéseiről.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik