Nemzetközi foci

Beszaladt egy szurkoló a kapus arcába röhögni, majd szépen a helyére ült

Szegény Martin Dúbravkának nem lesz kellemes emlék a Chelsea elleni Ligakupa-meccs.

Pedig a Newcastle már a 16. percben vezetett, miután Callum Wilson a saját térfeléről indulva jutott el az ellenfél kapujáig. Úgy tűnt, ezzel tovább is mennek a vendégek, de Kieran Trippier a 92. percben pont Mihajlo Mudrik elé fejelt egy beadást, aki pedig közelről a kapuba lőtt. Ennek annyira örült az egyik Chelsea-szurkoló, hogy berohant Dúbravka arcába ordítani, majd visszaszaladt a helyére.

A szurkoló után egyébként nyomoz a rendőrség, hogy beazonosítsa, rá vélhetően hosszú ideig tartó tiltás vár a Stamford Bridge-en. Végül tizenegyespárbaj döntött, amelyben Trippier mellett Matt Ritchie is hibázott, miközben a Chelsea mind a négy lövője gólt lőtt, így aztán a hazaiak örülhettek a továbbjutásnak.

Tizenegyesek döntöttek az Everton-Fulham találkozón is, szintén 1-1-es végeredmény után. Nyolc kört követően a londoni csapat nyerte 7-6-ra, ezzel története során először jutott elődöntőbe. A másodosztályú Middlesbrough is legjobb négybe került, utoljára a Liverpool, vagy a West Ham csatlakozik majd a trióhoz.

Eredmények – Angol Ligakupa, negyeddöntők

Chelsea-Newcastle 1-1 (tizenegyesekkel továbbjutott a Chelsea)
Gólszerző: Wilson (16.) ill. Mudrik (92.)

Everton-Fulham 1-1 (tizenegyesekkel továbbjutott a Fulham)
Gólszerző: Beto (82.) ill. Keane (41, – öngól)

Korábban:
Port Vale-Middlesbrough 0-3

Olvasói sztorik