Nemzetközi foci bajnokok ligája

Sergio Ramos a gólja után egyből sárgát kapott, kiderült, hogy miért

Mary ann conde / Twitter
Mary ann conde / Twitter

A Sevilla csoportutolsóként esett ki a Bajnokok Ligájából, miután az utolsó fordulóban 2-1-re kikapott Lens-tól. Pedig a spanyol csapat számára Sergio Ramos tizenegesből szerzett, rendkívül laza gólja után még felcsillant a remény, hogy az Európa Ligát jelentő harmadik helyet esetleg még megszerezheti, de az végül a francia riválisé lett.

Ramos a gólja után egyébként rögtön kapott egy sárga lapot, és csak a sokadik visszajátszás során derült ki, hogy pontosan miért is.

A Real Madriddal a többi közt négy Bajnokok Ligáját nyert védő, aki szeptemberben tért vissza nevelőklubjához, a berúgott tizenegyest követően elég nagy lendülettel érkezett a labdáért, és később látszott, hogy kíméletlenül belerúgott a Lens kapusának, Brice Sambának a kezébe.

A Sevilla egyébként messze várakozáson alul szerepelt a BL-ben, egyetlen meccsét sem nyerte meg, két döntetlen mellett négyszer is kikapott.

Kapcsolódó
„Auf wiedersehen” – kínos manchesteri BL-blama, csoportutolsóként esett ki a United
Nem sikerült csodát tennie a Manchester Unitednek, amely hazai pályán kikapott 1-0-ra a Bayern Münchentől, így csoportja utolsó helyén végezve fejezte be az európai kupaszereplését. Láthattunk egy szürreális öngólt, míg Angel Di María szögletből talált be. A keddi BL-meccsek összefoglalója.
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik