Nemzetközi foci

Akár vállműtét is várhat a Real Madrid legnagyobb csillagára

BURAK AKBULUT / ANADOLU / Anadolu via AFP
Jude Bellingham november 5-én, a Rayo Vallecano ellen szenvedett vállsérülést
BURAK AKBULUT / ANADOLU / Anadolu via AFP
Jude Bellingham november 5-én, a Rayo Vallecano ellen szenvedett vállsérülést
Carlo Ancelotti szerint az orvosok nem tervezik, hogy az angol válogatott Jude Bellingham vállát megoperálják, de a Real Madrid edzője nem zárta ki teljesen ezt a lehetőséget sem, ha a futballista állapota nem javul.

Bellingham november 5-én a Rayo Vallecano elleni bajnokin sérült meg, amikor az első félidőben rosszul esett, hosszasan ápolták a vállát és bár végigjátszotta a mérkőzést, ezt követően két tétmeccset is kihagyott.

Az angol sztár azóta visszatért a csapathoz, gólt szerzett a Cádiz és a Napoli ellen, de egy pénteki sajtótájékoztatón Ancelotti elismerte, hogy még mindig nincs teljesen rendben.

„Bellinghamnek vigyáznia kell a vállára, külön munkát kell végeznie, hogy megerősítse. Most semmilyen problémája nincsen a játékkal.

A váll egy különleges ízület, ha újra és újra elmozdul, akár műtétre is szükség lehet. De egyelőre ez nem opció, hiszen jobban érzi magát.

Bellingham 17 meccsen 15 gólt szerzett a madridi színekben, amióta tavaly nyáron csatlakozott a Borussia Dortmundtól.

A Real Madrid jelenleg csak jobb gólkülönbségének köszönhetően vezeti a La Ligát a Girona előtt. Szombaton a Betishez utazik, míg a rivális Girona vasárnap Barcelonában vív rangadót.

Kapcsolódó
A Real Madrid sztárja kihagyhatja az Európa-bajnokságot
A térde miatt egyébként is kétséges volt, hogy felépülhet-e.
Olvasói sztorik