Nemzetközi foci

„Mi van, bunyózni akarsz?” – Joao Félixet meg akarta verni a korábbi csapattársa

LLUIS GENE / AFP
LLUIS GENE / AFP

Az FC Barcelona hazai pályán 1-0-ra legyőzte az Atlético Madridot a spanyol labdarúgó-bajnokság 15. fordulójának vasárnap esti rangadóján.

Külön pikáns, hogy a meccset eldöntő gólt éppen az a Joao Félix szerezte, aki egyébként az Atlético Madridtól szerepel kölcsönben a Barcánál. Ezt még külön megfejelte azzal, hogy nagyon megünnepelte a találatot, amiért az Atleti játékosai a fejét követelték. A nagy gólörömöt követően José María Giménez kapta föl leginkább a vizet, aki oda is állt a kölcsönadott csapattársa elé.

– Mi van, bunyózni akarsz?

– Megütöttél, te megütöttél!

– Igen, na lesz bunyó?

– hangzott el Giménez és Félix között a párbeszéd a Movistar beszámolója szerint.

Végül a felbőszült Atleti-játékost a csapatkapitány, Koke terelte el azzal a felkiáltással, hogy Félix direkt ki akarja provokálni neki a piros lapot. Lefújás után egyébként a Movistarnak el is árulta Joao Félix, hogy miért ünnepelte meg a gólját.

„Spontán jött, a pillanat hevében. Csak a hozzám közel állók tudják, mi mindent éltem át nyáron. Ezek után nagy megkönnyebbülés volt eljönni a Barcába, ahol tárt karokkal fogadtak” – idézte a támadót a portál.

Akárhogy is alakul a szezon a továbbiakban, az elég biztosnak tűnik, hogy a portugál futballista már aligha fogja magára húzni az Atlético Madrid mezét.

Kapcsolódó
A spanyol bajnokság csúcsrangadóján hegyekben álltak az üres székek a lelátón
Jóval kevesebb ember ment ki a forduló legjobban várt meccsére, mint amennyien valóban befértek volna.
Olvasói sztorik