Nemzetközi foci

Szalah Szoboszlairól: Nem szeretném, ha a szurkolók nyomást helyeznének rá, csak hagyják játszani

Steve Bardens / Getty Images
Steve Bardens / Getty Images

Mohamed Szalah a Sky Sports kérésére válaszolt szurkolói kérdésekre, ezek egyike az volt, hogy látott-e már valakit, aki olyan erősen meg tudta rúgni a labdát, mint a Liverpoolhoz nyáron érkező Szoboszlai Dominik. Az egyiptomi támadó azt mondta, hihetetlen, amilyen erővel a magyar középpályás eltalálja a labdát, talán csak Didier Drogbától látott hasonlót.

A Sky műsorvezetője aztán maradt még egy kicsit a Szoboszlai-témánál, említette, hogy a játéka kifejezetten passzol a Liverpoolhoz. Szalah erre azt felelte, nagyon jól kezdett a magyar válogatott csapatkapitánya náluk.

De nem szeretném, ha a szurkolók nyomást helyeznének rá, csak hagyják játszani, hogy élvezze a játékát. Hogy fejezze ki magát, ahogyan szeretné. Nem kell róla azt mondani, hogy ő a következő ez vagy az, még mindig egy gyerek, csak pár hónapja érkezett

– felelte a kérdésre Mohamed Szalah.

Szoboszlai ebben a szezonban összesen 18 mérkőzésen lépett pályára a Liverpoolban, mind a 13 eddigi bajnokin a kezdőcsapatba tette őt Jürgen Klopp. Két-két gólja és gólpassza van a magyar játékosnak.

Kapcsolódó
„Undorító ítélet” – a fél világ háborog a PSG-nek megítélt büntető miatt
Miközben a korábbi játékosok többsége szerint nevetséges, hogy tizenegyest rúghatott a párizsi csapat, a szakértő szerint helyes ítélet született.
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik