Nemzetközi foci

Egészen szürreális góllal nyert a magyar válogatott focista csapata

Egészen szürreális jelenet játszódott le kedden a Barnsley és a Wycombe mérkőzés legvégén az angol harmadosztályban, ami aztán végül el is döntötte a három pont sorsát.

A vendégek kapusa, Maksymilian Stryjek az utolsó utáni pillanatig kivárt, mielőtt felvette a labdát a hazaiak rárontó támadója, Sam Cosgrove elől. Utóbbi, mikor odaért, kicsit nekiütközött Stryjeknek, lökött is rajta egyet, mire a kapus elesett és kiejtette a kezéből a labdát.

Cosgrove élt a kínálkozó lehetőséggel, a kapuba lőtt. Azonnal megfordult, hogy a játékvezetőre nézzen, aki jelezte, hogy érvényes a találat.

„Soha nem láttam még ilyen gólt. A körülmények pedig csalódást keltőek. Általában, ha a csatár nekifut a kapusnak, az szabálytalanság. Ugyanakkor fogni kell azt a labdát ilyenkor” – mondta a meccs után a Wycombe vezetőedzője, Matt Bloomfield.

A hetedik helyen álló Barsnley csapatában kezdett a magyar válogatott Callum Styles, épp az ő helyére érkezett a 61. percben Cosgrove.

Kapcsolódó
„Undorító ítélet” – a fél világ háborog a PSG-nek megítélt büntető miatt
Miközben a korábbi játékosok többsége szerint nevetséges, hogy tizenegyest rúghatott a párizsi csapat, a szakértő szerint helyes ítélet született.
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik