Nemzetközi foci

Az NB I-es légiós szerint vasárnap megmutatják, hogy jobbak a magyaroknál

Czeglédi Zsolt / MTI
Czeglédi Zsolt / MTI

Az NB I-es Kisvárda csapatát erősítő Driton Camaj azt ígérte, a montenegrói válogatott győzelemért utazik Budapestre.

A támadó gólpasszt adott Litvánia ellen (0-2), amelyre azzal a tudattal léptek pályára, hogy az utolsó pillanatban mentett pontot a magyar válogatott. Camaj szerint ez nem volt hatással a montenegróiaknak, de nagy pofon volt.

„Egészen addig figyeltük a szófiai eseményeket, amíg ki nem mentünk melegíteni. A magyarok egyenlítő gólja nagyon kemény volt a számunkra” – mondta a 26 éves játékos a Vijestinek.

A bulgáriai eredmény viszont nem volt ránk hatással, mindent beleadtunk Litvánia ellen. Talán most játszottunk legjobban a selejtezőkön. Nincs már igazi esélyünk az Európa-bajnoki szereplésre, de csapatként fejlődtünk minden meccsen. Ezt az utat kell folytatnunk.

Összességében Camaj szerint több meccs miatt is bánkódnak, mert úgy többet is elérhettek volna, de úgy véli, hogy ezt a hibát már nem követi el a csapat, mert fejlődött annyit.

„Kerethirdetéskor azt a célt jelöltük ki magunknak, hogy az utolsó két meccsen hat pontot gyűjtsünk be. A fele megvan már és mindentől függetlenül nyerni megyünk Budapestre. Néhány alkalommal nem volt jó a hozzáállásunk, ilyen volt a litvániai találkozó is. Megbántuk, mert Szerbia és Magyarország ellen többet érdemeltünk volna.

Megmutattuk, hogy nem vagyunk lemaradva a csoport legerősebb csapatához képest, sőt! Szerintem jobb keretünk van, mint a magyaroknak, amit szeretnénk megmutatni vasárnap!

Montenegró úgy juthat ki az Európa-bajnokságra, ha a vasárnap 15:00-kor kezdődő mérkőzésen legyőzi Magyarországot, amely közben Szerbia nem szerez pontot Bulgária ellen.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik