Nemzetközi foci

Megalázás és ultimátum után két döntetlen – döntött a Sepsi tulajdonosa

A Román Kupában leszenvedett csúfos vereség után ultimátumot intézett a Sepsi OSK csapatához a klubelnök-tulajdonos Diószegi László, aki múlt héten gyakorlatilag megfenyegette a Liviu Ciobotariu vezette stábot, illetve a játékosokat. Akkor azt mondta, a következő két meccsen, a Petrolul és a Rapid Bucuresti ellen négy pontot kell szerezni, különben rendkívül drasztikus intézkedéseket léptet életbe.

Miután a sepsiszentgyörgyiek múlt szombaton 0-0-ra végeztek hazai pályán a Petrolul ellen, kiemelt figyelem kísérte a csapat pénteki bajnokiját, amikor a Rapid Bucuresti látogatott Erdélybe.

Nos, a mérkőzésen nem született gól, azaz a négypontos ultimátum nem teljesült.

A szentgyörgyi klub tulajdonosa elmondta, hogy sajnálja, hogy csalódást okozott azoknak, akik az edző elbocsátására vártak, de úgy döntött, mégis Ciobotariuval folytatja.

Tudom, hogy mindenki a nagy bejelentést várja. Sajnálattal be kell vallanom, hogy döntöttem: ha elkezdtünk együtt egy utat, akkor együtt is folytatjuk

– nyilatkozta.

„Beszéltem az emberekkel, teljesen más a hozzáállásuk. A múlt héten is láttam valamit, most is. Az edző nem léphet pályára, hogy gólt szerezzen, márpedig most 6-7 remek lehetőségünk volt. Úgy gondolom, hogy a legbölcsebb az, ha együtt folytatjuk. Bementem az öltözőbe és gratuláltam a fiúknak. Rendkívüli odaadást láttam, azt hiszem, kijelenthetjük, hogy jobbak voltunk.

Reméljük, ezzel a játékkal vége a rémálomnak.

tette hozzá.

Kapcsolódó
Megalázták, nevetségessé vált a Sepsi futballcsapata
Legalábbis Diószegi László klubtulajdonos így érzi. Jöhet az ultimátum.
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik