Nemzetközi foci

Megalázták, nevetségessé vált a Sepsi futballcsapata

Nagyon gyenge szezont fut a román bajnokság tavalyi hatodik helyezettje, a Sepsi OSK labdarúgócsapata, amely a 2023-24-es szezonban jelenleg csak a 9. helyen áll, címvédőként pedig már kiesett a Román Kupából. Diószegi László klubtulajdonos bekeményített.

A sepsiszentgyörgyiek kedden a második ligás Corvinul Hunedoara vendégeként kaptak ki 1-0-ra, és a vajdahunyadi zakót követően Diószegi László megfenyegette a Liviu Ciobotariu vezette stábot, illetve a játékosokat.

Sőt, ultimátumot intézett hozzájuk: a következő két meccsen, a Petrolul és a Rapid Bucuresti ellen négy pontot kell szerezni, különben rendkívül drasztikus intézkedéseket léptet életbe.

A Sepsit megalázták, soha többé nem fogadok el ilyesmit. Nevetségessé váltunk a Corvinul ellen elszenvedett vereség után.

Ciobotariunak elmondtam, nem nekem kell változnom, hanem nekik. Pontok kellenek, legalább négy a Rapid és a Petrolul ellen. Ha ez nincsen meg, nem fogok habozni a legkellemetlenebb döntések meghozatalával. Ciobival szeretném folytatni, és megkérdeztem tőle, hogy szerinte meg tudja-e oldani a helyzetet. Igent mondott” – nyilatkozta.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik