Nemzetközi foci

A MU-t még az ág is húzza: hetekre kidőlt a házi gólkirály

CHRISTOF STACHE / AFP
CHRISTOF STACHE / AFP

Finoman szólva sem történelme legvidámabb időszakát éli a Manchester United: a csapat a Premier League előző fordulójában otthon kapott ki 3-0-ra a Manchester City ellen, majd szintén egy Old Traffordon benyelt 0-3-mal pottyant ki a Ligakupából a Newcastle United ellen. Egy sorozatból tehát kizúgott a csapat, amely a bajnokságban a 8. helyen áll, és jelenleg nyolc pont a hátránya a negyedik helyezett, vagyis az utolsó BL-helyet birtokló Liverpool mögött.

Ha ez még nem lenne elég, a United honlapja pénteken tette közzé, hogy Casemiro, akit a Newcastle ellen a szünetben le kellett cserélni, térdsérülés miatt hetekre kidőlt.

A Real Madridtól tavaly nyáron érkezett középpályás idén eddig három tétmeccset mulasztott egy kisebb sérülés miatt, és minden sorozatot számolva 12 találkozón lépett pályára, ezeken 4 gólt szerzett, ez épp annyi, mint amennyit két támadó, Marcus Rashford és Rasmus Höjlund tett eddig a közösbe.

Sőt a 4 góljával egyenesen Casemiro a csapat házi gólkirálya jelenleg, ami sokatmondó statisztika a MU-val kapcsolatban.

A manchesteriek a hétvégi PL-fordulóban a 14. helyen álló Fulham vendégei lesznek.

Olvasói sztorik