Nemzetközi foci

Így reagáltak a Barca-játékosok csapattársuk őszinte kirohanására

Adria Puig / ANADOLU / Anadolu via AFP
Adria Puig / ANADOLU / Anadolu via AFP
Ilkay Gündogan a Real Madrid ellen elveszített rangadó után a hozzáállást kritizálta. A többség egyetért vele.

Őszinte leszek, de nem akarom túlreagálni sem. Bementem az öltözőbe, és persze csalódottak voltak a többiek, de egy ilyen fontos mérkőzés után, ami ráadásul negatív eredménnyel zárult, azt szeretném, ha mindenki csalódottabb és dühösebb lenne. Márpedig ez probléma. Csapatként kell ebben előrébb lépnünk

– magyarázta a Real Madrid ellen gólt szerző Ilkay Gündogan a spanyol liga adásában a 2-1-re elveszített El Clásico után.

A Cadena Ser úgy tudja, hogy mikor Gündogan elhagyta a pályát, akkor az öltözőben látott egy-két játékost, akik a telefonjukat nyomkodták, és viccelődtek. A középpályás ekkor nem szólt semmit, hanem kivonult és interjút kellett adnia, ekkor szakadt ki belőle a kritika.

A Manchester Citytől a nyáron érkezett német középpályás szokatlanul őszinte nyilatkozatát követően az volt a téma Spanyolországban, hogy mindez vajon hogyan csapódik le a csapattársakban. A Cadena Ser cikke szerint a többség egyetért Gündogannal, és inkább úgy gondolják, ez a nyilatkozat is azt bizonyítja, mennyire komolyan veszi a Barcelonát.

A vezetőedző, Xavi Hernandez sem tervez külön elbeszélgetni vele a történtek után.

Kapcsolódó
„Hamászos robbantós” – kiabálták egy játékosnak az NB III-as bajnokin
Remili Mohamed annyira feldúlt volt, hogy a történtek után az is megfordult a fejében, hogy nem húz többet focicipőt.
Olvasói sztorik