Nemzetközi foci

Jürgen Klopp szerint újra kéne játszani a Tottenham elleni meccset

Nigel French/PA Images via Getty Images
Nigel French/PA Images via Getty Images

Megtartotta Jürgen Klopp, a Liverpool vezetőedzője a belga Union Saint-Gilloise elleni Európa Liga-mérkőzés sajtótájéoztatóját.

A német edzőt viszont elsősorban a Tottenham Hotspur elleni bajnokiról kérdezgették, ahol a VAR és a játékvezető kapitális kommunikációs hibájából nem kapott meg egy érvényes gólt a Liverpool. Azóta kikerültek a hangfelvételek és egyértelműen érvényes góltól fosztották meg a Poolt, Klopp pedig úgy érzi, az lenne igazságos, ha a két csapat újra kiállna egymással.

Nem a Liverpool vezetőedzőjeként, hanem futballrajongóként mondom, szerintem az egyetlen végeredménye ennek a vizsgálatnak az újrajátszás lenne. Nem fog megtörténni, hiszen soha nem történt még ilyen, amennyire tudom. Én legalábbis nem emlékszem, hogy ilyesmi történt volna valaha, pont ezért szólna nagyot.

De nem haragszom a szereplőkre egyébként, egyáltalán nem. Nem szabad rájuk kivetíteni a haragot. Hibáztak és biztos vagyok benne, hogy borzasztóan érzik magukat miatta. Nem szándékosan rontották el a döntést, ezt se szabad elfelejteni”

elmélkedett a szakember a kérdéssel kapcsolatban.

A Liverpoolnak egyébként borzalmas napja volt, mivel Curtis Jones egy szerencsétlen eset után azonnal piros lapot kapott, a hajrára pedig Diogo Jota is begyűjtötte második sárga lapját. Ezek után is 1-1-re állt a meccs, de az utolsó pillanatokban egy öngóllal kapott ki Klopp csapata.

Kapcsolódó
Olvasói sztorik