Nemzetközi foci bajnokok ligája

André Onana: Az egyik legrosszabb meccsem volt, cserben hagytam a csapatot

Daniel Kopatsch - UEFA/UEFA via Getty Images
Daniel Kopatsch - UEFA/UEFA via Getty Images

A Bayern München szerda este 4-3-ra legyőzte a Manchester United csapatát a Bajnokok Ligája csoportkörének első fordulójában.

Leroy Sané találatával tört meg a jég, de ez a gól annak is köszönhető, hogy André Onana hatalmasat hibázott. Percekkel később Serge Gnabry növelte az előnyt, innentől pedig csak az eredmény utáni rohanás volt a vendégek szerepe.

A találkozó után a kapus azonnal magára is vállalt a vereség felelősségét a potyája miatt.

Cserben hagytam a csapatot, miattam nem nyertük meg a meccset. Jól kezdtünk, de a hibám után elveszítettük az irányítást. Nehéz pillanatok ezek nekem, mert ez volt az egyik legrosszabb meccsem, én vagyok az oka, hogy kikaptunk, de ilyen a kapusok élete, erősnek kell maradnom és haladni tovább. Még sokat kell bizonyítanom, mert nem kezdtem jól a csapatban. Össze kell tartanunk és tanulni a hibáinkból

– nyilatkozta a lefújás után Onana.

Erik ten Hag vezetőedző egyébként azt mondta a bakiról, hogy minden játékos hibázik néha, ezért nem kell felfújni az esetet. Onana egyébként hat mérkőzésen védte a manchesteriek kapuját, ezeken 14 gólt kapott, ezért a csapat védekezését és az ő teljesítményét is sokan kritizálják.

Olvasói sztorik