Nemzetközi foci

Szinte tökéletesen indult a szezon a Tottenhamnél, erre jött egy súlyos sérülés

Urbanandsport / NurPhoto / NurPhoto via AFP
Urbanandsport / NurPhoto / NurPhoto via AFP

Az új edzővel, Ange Postecoglouval remekül rajtolt a Tottenham a Premier League-ben, az előző idényben a nyolcadik helyen végző londoni csapat öt forduló alatt négy győzelmet aratott, a legutóbbi meccsét úgy húzta be, hogy a 90+8. és a 90+10. percben szerzett gólokkal fordított a Sheffield United ellen.

A klubnál minden rózsaszínnek tűnt a napokban, úgyhogy törvényszerű volt, hogy valami rossz történik majd, mert az élet már csak ilyen. Így is történt, a szerdai edzésen súlyos térdsérülést szenvedett a horvát Ivan Perisic, akit műteni kell.

A 34 éves, 129-szeres horvát válogatott Perisic idén mind az öt bajnokin csereként szállt be a Spursbe, és a Sheffield ellen fordításnál ő szállította az egyik gólpasszt.

A keresztszalag-szakadás miatt nagy valószínűséggel ebben az idényben már nem játszhat, és az is kérdéses, ott lehet-e a jövő évi németországi Eb-n, ha a jelenleg a csoportját vezető horvát csapat kijut.

A rutinos középpályás korábban megfordult a Dortmundban, a Wolfsburgban, a  Bayernben és az Interben, nyert BL-t, kétszer volt német és egyszer olasz bajnok, a német kupát háromszor, az olaszt egyszer emelhette a magasba.

Perisic fehér mezben látható a kiemelt képen.

Olvasói sztorik