Nemzetközi foci

Lőw a kiállításáról: Nem mondtam sértőt, nem kiabáltam, nem értem a bíró magyarázatát

ANP via Getty Images
ANP via Getty Images

Mi is megírtuk, hogy Lőw Zsolt, a német labdarúgó Bundesligában címvédő Bayern München másodedzője piros lapot kapott a vendég Bayer Leverkusen elleni, 2-2-re végződött bajnoki mérkőzés után.

Daniel Schlager játékvezető az esetet követően a Bild című lapnak elmondta: a tréner nem sértette meg őt, hanem arról van szó, hogy Löw konfrontatív módon közelített felé, és a szabályok értelmében ez is piros lapot ér, amit fel is mutatott neki a pályán.

Hozzátette, a profi labdarúgóknak és az edzői stábnak példát kell mutatni. Az később dől el, hogy a magyar szakembert eltiltják-e.

Semmi sértőt nem mondtam. Nem kiabáltam vele, abszolút nyugodt voltam, úgyhogy nem értem a magyarázatát. Remélem, vannak tv-felvételek, amelyek megerősítik az állításaim

– nyilatkozta Lőw.

A negyedik fordulót nyitó péntek esti összecsapáson, 75 ezer néző előtt a Bayern a 86. percben szerezte meg a vezetést, ám a vendégek a 94. percben büntetőből egyenlítettek. A 2-2 azt jelentette, hogy a Leverkusen jobb gólkülönbséggel vezeti a tabellát a szintén tízpontos bajorok előtt.

A müncheni együttes szerdán a Bajnokok Ligája csoportkörének első fordulójában az angol Manchester Unitedet fogadja, majd a Bundesliga következő fordulójában a Bochumot látja vendégül.

Olvasói sztorik