Nemzetközi foci

Real-játékosokat tartóztattak le az újabb spanyol szexbotrányban

DAX Images / NurPhoto / NurPhoto via AFP
DAX Images / NurPhoto / NurPhoto via AFP
A spanyol rendőrség letartóztatta a spanyol élvonalbeli Real Madrid második és harmadik csapatának négy játékosát, mert állítólag olyan szexvideót terjesztettek, amelyben egy kiskorú is látható.

A Real Madrid közleményt adott ki, amelyben azt írta, tudott a négy játékos letartóztatásáról és vádemelésekről. A labdarúgók közül egy a második ligás Castillában, három pedig a harmadosztályú Real Madrid C-ben szerepel.

Amint a klub részletesen ismeri a tényeket, megteszi a megfelelő intézkedéseket

olvasható.

Az ügy egy 16 éves lány édesanyjának feljelentéséből robbant ki. Az El Confidencial című lap szerint a játékosok beleegyezéses szexet folytattak a tinédzserrel, akinek arról nem volt tudomása, hogy a történteket filmre vették, pláne, hogy a WhatsApp-on keresztül terjesztették is. A tinédzser édesanyja ezért feljelentést tett.

Spanyolországban egy évig terjedő szabadságvesztéssel büntethető a magánéletet sértő képek vagy videók engedély nélküli terjesztése.

A rendőrség közleménye szerint játékosokat a mobiltelefonjaik lefoglalása után szabadon engedték.

A spanyol futballt az elmúlt hetekben egy másik ügy foglalkoztatta: a Spanyol Labdarúgó Szövetség elnöke, Luis Rubiales az Ausztráliában és Új-Zélandon rendezett augusztusi női világbajnokság fináléja után váratlanul szájon csókolta a győztes spanyol válogatott egyik játékosát, Jenni Hermosót.

A sportvezető – akit a spanyol ügyészség szexuális zaklatással és kényszerítéssel vádol – múlt vasárnap lemondott a posztjáról.

Kapcsolódó
Egykori teniszező vallomása: 12 éves koromban az edzőm naponta háromszor erőszakolt meg
Angelique Cauchy évekig abban a hitben élt, hogy AIDS-fertőzött.
Olvasói sztorik