Nemzetközi foci

Maguire anyja megelégelte a fia szidalmazását, nyílt levélben üzent a szurkolóknak

Joe Prior/Visionhaus via Getty Images
Joe Prior/Visionhaus via Getty Images

Az angol válogatott Harry Maguire édesanyja nyílt levelet intézett azokhoz a szurkolókhoz, akik a fiát kritizálják. A Manchester United védője egy ideje már a kritikák középpontjában van, a legutóbbi, Skócia elleni mérkőzés (amin csereként beállva öngólt lőtt) után pedig a szövetségi kapitány, Gareth Southgate is indulatosan vette védelmébe.

Anyaként teljesen elfogadhatatlan, hogy a fiam milyen mértékű negatív és sértő megjegyzést kap egyes rajongóktól, szakértőktől és a médiától

írta üzenetében a játékos anyja, Zoe, aki szerint, amit a fia kap, az már túlmegy minden határon, és senkinek nem kívánja, hogy hasonlóban legyen része. Megjegyezte, a fia erős jellem, így tudja kezelni a helyzetet, de édesanyaként számára rendkívül nehéz.

Harry Maguire 2019-ben a világ legdrágább védője volt, amikor a Manchester United 80 millió fontot fizetett érte. Az előző szezonban viszont már kiszorult a kezdőből, 31 meccsen játszott klubcsapatában, de 15-ször is csak csereként állt be, míg ebben a szezonban is egyszer állt be a Unitedbe.

Kapcsolódó
Maguire a becserélése után öngólt lőtt, a kapitány dühösen vette védelmébe
Gareth Southgate még nem látott olyan kritikaáradatot, amit a védő kap.
Olvasói sztorik