Nemzetközi foci

Griezmann máris menne Messi után, az utódot is kiszemelte az Atlético

Jose Breton / Pics Action / NurPhoto via Getty Images
Jose Breton / Pics Action / NurPhoto via Getty Images

Ugyan 2026-ig szól a szerződése az Atlético Madridnál, de egyre erősödnek a pletykák, miszerint a mostani Antoine Griezmann utolsó szezonja a csapatnál. A francia játékos követné Lionel Messit és ő maga is az észak-amerikai bajnokságba, az MLS-be igazolna, a katalán Sport szerint több ajánlata is van.

A lap megjegyzi, a klubon belül is felkészülnek a támadó távozására, így már figyelik is a jelölteket, akik a helyére érkezhetnek, egyikük a Juventus olasz válogatott labdarúgója, Federico Chiesa.  

A Juventus nehéz anyagi helyzetbe került, így Chiesa már a nyáron közel állt az eligazoláshoz. 60 millió euró körüli összegért csaphat le az olaszra az Atlético.

A 32 éves Antonie Griezmann előbb 2014 és 2019 között erősítette az Atléticót, majd a Barcelonába igazolt, de két szezon után előbb kölcsönbe, majd a mostani idénytől kezdve végleg visszatért a madridi csapathoz. Eddig 344 mérkőzésen 158 gólja és 76 gólpassza volt a csapatban, amellyel 2018-ban Európa Ligát nyert.

A francia válogatottal világbajnok Griezmann eddig sem csinált titkot abból, hogy az MLS-ben szeretné lezárni karrierjét. Augusztusban már lelkesen nyilatkozott arról, mekkora húzás volt a ligától Messi megszerzése, és azt mondta, mindig is vonzotta az amerikai élet, így egyszer majd ő is szívesen csatlakozna egy MLS-csapathoz – előtte azonban még az Atlético Madriddal nyerne trófeákat.

Kapcsolódó
Stankovic ígérete a Fradi-drukkereknek: Az én csapatom sosem adja fel
A szerb szakember nagyon élvezi, hogy állandó győzelmi kényszerben van a Ferencváros.
Olvasói sztorik