Nemzetközi foci

Messit egy palackkal vették célba a lelátóról a bravúros győzelem után

Frederic J. Brown / AFP
Frederic J. Brown / AFP

Lionel Messi elégedetten hagyhatta el a pályát csapata, az Inter Miami legutóbbi meccse után, mivel 3-1-es győzelmet arattak a címvédő Los Angeles FC otthonában, és az argentin klasszis két gólpasszal zárt.

A meccs második félidejében egy rajongója berohant a pályára, hogy megölelje Messit, de a focista testőre megakadályozta, hogy a Barcelona-mezes szurkoló igazán közel kerüljön a hétszeres aranylabdáshoz.

A lefújás után egy bizonyára csalódott hazai drukker egy palackkal megpróbálta megdobni Messit, akit az ekkor is akcióközelben lévő testőre gyorsan továbbterelt az öltözőfolyosó felé.

A Miaminak a mostani győzelem ellenére is komoly bravúrra lenne szüksége, hogy beférjen a rájátszásba, ehhez kilenc meccs alatt kellene ledolgozni a D.C. Uniteddel szemben fennálló nyolcpontos hátrányt.

De az átigazolás így is elérte a célját, az Inter Miami a figyelem középpontjába került, és Messi hathatós közreműködésével a Ligák Kupája nevű sorozatot megnyerte a klub, úgyhogy a rájátszás már csak egy bónusz lenne.

Olvasói sztorik