Nemzetközi foci

Máté Csaba nincs benne az új Fradi-edző stábjában

Fradi.hu
Fradi.hu

Hétfőn már kiderült, hogy szerb edzővel folytatja a Ferencváros, miután Dejan Stankovic váltja Máté Csabát.

Kedden kiderült, hogy kik alkotják a játékosként BL-győztes Stankovic stábját: a munkáját pályaedzőként Nenad Sakic és Leandro de Almeida fogja segíteni, továbbá a szerb szakemberrel érkezett a szakmai stábba Federico Pannoncini erőnléti edző, valamint Vincenzo Sasso videóelemző is, derült ki a Fradi honlapján megjelent hírből.

Ami azt jelenti, hogy bár hétfőn a klub azt közölte, hogy Máté Csaba a klub kötelékében marad, megszakad a magyar edző sorozata,

hiszen 2012 óta Thomas Doll, Szerhij Rebrov, Peter Stöger és Sztanyiszlav Csercseszov mellett is szerepelt a stábban másodedzőként.

Csercseszov menesztése után Máté Csaba megbízott vezetőedzőként tíz meccsen irányította az FTC-t, a csapat ezek közül kilencet is megnyert, és 39 gólt szerzett.

Stankovic szeptember 16-án, a Nagyecsed elleni Magyar Kupa-meccsen debütál majd a magyar bajnok kispadján. A Fradi honlapján azt írják, a csapat számára a Konferencia Ligában előnyt jelenthet majd, hogy Stankovic az ellenfelek közül a szerb Cukarickit és az olasz Fiorentinát is jól ismeri, mivel dolgozott edzőként a Crvena zvezdánál, illetve a Sampdoriánál.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik