Nemzetközi foci

Úgy tűnik, eldőlt Kylian Mbappé sorsa az idei szezonra

Sylvain Dionisio ATPImages/Getty Images
Sylvain Dionisio ATPImages/Getty Images

Biztosan nem szerződik 2023-ban a Real Madridba Kylian Mbappé, derült ki a klub sajtótájékoztatójából.

A nyár egyik nagy slágere volt, hogy a francia támadó elhagyja a Paris Saint-Germaint és szerződése lejártával a spanyol óriáshoz igazol. Erről azonban hallani sem akart a PSG vezetősége, hiszen így anyagilag nagyot bukna, így Mbappé kikerült a keretből. Mivel a Real Madrid nem akart egy vagyont költeni egy olyan játékosra, aki 2024 nyarától szabadon igazolható, a 24 éves csatár úgy tűnt, nagy bajba kerülhet.

Csakhogy tartottak egy válságértekezletet a PSG-nél, amely után nem sokkal Neymar az al-Hilalba igazolt Szaúd-Arábiába. Kisvártatva Mbappé is újra a PSG keretében találta magát, a történet pedig lezárulni látszott, de óhatatlanul is felvetődött a kérdés, mi van a Real Madriddal? Ezt pedzegették Carlo Ancelottinál, a Celta Vigo elleni bajnoki előtt.

Száz százalék, hogy nem jön hozzánk a nyáron, kizárt. A keretünk kialakítását lezártnak tekintjük, csak a mi szezonunkra koncentrálnak már

közölte Ancelotti, a Real Madrid vezetőedzője.

A Paris Saint-Germain korábban azt akarta kicsikarni Mbappéból, hogy hosszabbítsa meg a szerződését, így az átigazolási sagája valószínűleg nem ért még véget, de a 2023-2024-es szezonban biztosan nem megy már sehová.

Olvasói sztorik