Nemzetközi foci

Már az első fordulóban bejelentkeztek a szezon gólpassza címre a Premier League-ben

Az előző szezonban ezüstérmes Arsenal hazai győzelemmel kezdte a Premier League szezonját, Mikel Arteta csapata otthon győzte le 2-1-re a Nottingham Forestet.

A találkozót félórás késéssel tudták csak elkezdeni, az e-jegyekkel való belépés akadozása miatt.

A Szuperkupa-győztes Arsenal remekelt az első félidőben, Martinelli varázslatos gólpassza után Nketiah a 26. percben szerzett vezetést, majd Saka a 32. percben egy jól eltalált lövéssel duplázta meg az előnyt.

Martinelli gólpassza:

Az Arsenal a második félidőben is dominálta a meccset, a 76. percben pedig közel volt a harmadik gólhoz, az egyik nyári igazolás, Rice lapos lövését azonban a kapufára tolta a kapus. Már-már el lehetett könyvelni a sima hazai győzelmet, Awoniyi azonban szépített a 82. percben, ezután pedig felpörögtek az események, az egyenlítés azonban elmaradt.

Rossz hír az Arsenal számára, hogy a szintén nyáron szerződtetett Jurrien Timber a második félidő elején megsérült, sántikálva hagyta el a pályát.

Kapcsolódó
Szoboszlai Dominik nagyon jó helyen van ahhoz, hogy megmutassa, ezen a szinten mire képes
Elkezdődött a Premier League 2023-24-es idénye, és olyan csúcsfutballt követhetünk mostantól, amelyben hosszú idő után Szoboszlai Dominik (Liverpool) és Kerkez Milos (Bournemouth) révén újra van magyar érdekeltség.
Olvasói sztorik