Nemzetközi foci

Kiderült, melyik magyar sportcsatorna adja Cristiano Ronaldóék meccseit

Masashi Hara/Getty Images
Masashi Hara/Getty Images

A Spíler TV pénteken bejelentette, hogy megszerezte a szaúdi labdarúgó-bajnokság közvetítési jogait.

A TV2 Csoport sportcsatornáján augusztus 11-től figyelhetik majd a nézők Cristiano Ronaldót, Sadio Manét, Karim Benzemát és a többi világsztárt. A Spíler TV többéves megállapodást kötött a Roshn Saudi League (RSL) közvetítése kapcsán, minden fordulójából három mérkőzést ad majd a csatorna és a televízió képernyője mellett a TV2 Play Prémium Spíler Extra streaming szolgáltatásába is bekerült.

Már az első fordulót is élőben nézhetik majd a magyarok, amelyben képernyőre kerül:

  • a hazai pályán szereplő al-Ahli, amely be Rijad Mahrez, Roberto Firmino, Allan Saint-Maximin, Édouard Mendy és Franck Kessié is nyáron érkezett,
  • a bajnoki címvédő al-Ittihad mérkőzése a regnáló aranylabdás Benzemával és a szintén francia világbajnok N’Golo Kantéval,
  • valamint a Steven Gerrard vezette El Ettifaq immár Jordan Hendersonnal a fedélzetén lép pályára Cristiano Ronaldo csapatával.

A szaúdi élvonalbeli bajnokság a világ legdinamikusabban fejlődő bajnoksága, a klubok nyáron közel 500 millió eurót költöttek új játékosok igazolására, sztárok sora érkezett a ligába, így sokak érdeklődését felkeltette.

Roshn Saudi League (RSL), első forduló a Spíler 1-en

2023.08.11. péntek:  al-Ahli – al-Hazem (19:55)
2023.08.14. hétfő: al-Raed – al-Ittihad (16:55)
2023.08.14. hétfő: El Ettifaq – al-Nasszr (19:55)

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik