Nemzetközi foci

Látványos passz után kapott sárga lapot, mégis ő nevethetett a meccs végén

JUAN MABROMATA / AFP
JUAN MABROMATA / AFP

Szürreális sárga lapot kapott Valentín Barco, a Boca Juniors 19 éves támadója.

A Nacional elleni Libertadores Kupa nyolcaddöntős meccsén úgy próbálta megjátszani a csapattársát, hogy más irányba nézett. Nem jött be a trükk, az uruguayi csapat védője blokkolt, de Yonatan Rodriguez úgy felhúzta magát az eseten, hogy azonnal megpróbálta megfélemlíteni a Boca játékosát. Barco nem rezelt be, de nem is lökdösődött, így aztán érthetetlen, hogyan kaphatott végül sárga lapot egy szép passzt követően.

Boca Juniors’ Valentin Barco gets a yellow card after making a no-look pass
by u/YourNameNameName in soccer

Az argentin támadónak egyébként egész jó meccse volt, tíz párharcából hatot megnyert és négyszer csak faultolni tudták, 75 százalékos passzpontosságot hozott össze, emellett volt egy blokkolt és egy kaput találó lövése is.

A Boca egyébként kétszer is vezetést szerzett, de a Nacionalnak mindkét találatra volt válasza, mivel Montevideóban 0-0-ra végeztek egymással a felek és csütörtök hajnalban is 2-2 maradt a végeredmény, így tizenegyesek döntötték el a továbbjutást. A mindent eldöntő lövést pedig Barco végezte el, aki a labdát dobálgatva, vidáman ment elhelyezni a labdát, majd a kapu jobb oldalába lőtt.

A Boca Juniors csak pénteken kap ellenfelet a legjobb nyolc között, vagy a szintén argentin Racinggal meccsel, vagy az első meccset 4-2-re megnyerő kolumbiai Atletico Nacionallal.

Olvasói sztorik