Nemzetközi foci

Külön szaúdi záradék kerül az olasz bajnok csatárának szerződésébe

Antonio Balasco/KONTROLAB/LightRocket via Getty Images
Antonio Balasco/KONTROLAB/LightRocket via Getty Images

Különleges szerződést írhat alá Victor Osimhen a Napolival, adta hírül a Sky Sports.

Az olasz bajnoki címet szerző csapat kulcsjátékosát több együttes is csábította, de a nigériai támadó inkább maradni akart, de olyan megállapodásra vágyik, ami jobban kifejezi a fontosságát a csapatban – magyarul jelentős fizetésemelést kér. Ezt a kívánságát Aurelio De Laurentiis klubelnök hajlamos is teljesíteni, ám közben a szaúdi al-Hilal is beszállt a versenybe és hetente (!) egymillió euróval csábítja.

De Laurentiis egyedülálló módon úgy akar szerződni Osimhennek, hogy két kivásárlási ár is bekerülhet záradékként, egy európai és egy szaúdi.

Ennek persze egyetlen célja van, olyan irreális összeget betenni a szaúdiak számára, amit nem éri meg kifizetni. Ha pedig mégis, azzal értelemszerűen a Napoli őrült nagyot kaszálhat.

A 24 éves csatár viszont egyértelműen az olasz csapatnál akarja folytatni és ez minden bizonnyal teljesül is. Azt nem említette a Sky, hogy mekkora kivásárlási árról lehet szó Szaúd-Arábiával kapcsolatban, az európai kivásárlási áron viszont még tart a vita, Osimhen 110 millió eurót szeretne, míg De Laurentiis 150 milliót határozna meg.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik