Nemzetközi foci

„Minden szempontból előrelépés lehetne nekem” – visszatérne Európába Ádám Martin

Matteo Ciambelli/DeFodi Images via Getty Images
Matteo Ciambelli/DeFodi Images via Getty Images

Ádám Martin szeretne visszatérni Európába, mondta az M4 Sportnak adott interjújában.

Az Ulszan Hyundai 14-szeres válogatott csatára elmondta, hogy kapott Európa tíz legjobb ligája közül kapott ajánlatot, ami anyagi és szakmai szempontból is nagyon jó. Ugyanakkor még érvényben lévő szerződése miatt nem a saját kezében van a döntés a jövőjéről.

„A tavalyi szezonban elég sokat hozzátettem a csapat játékához és ahhoz, hogy bajnokok lettünk. Aztán nyilván úgy jöttem vissza januárban, hogy nagy szerepem lesz, de amikor elkezdődött a bajnokság, ez másképp indult. Az, hogy ez miért így alakult, az már nem érdekel, de

tervben van, hogy egyeztessek erről a vezetőedzővel, mert én is többre vágyok, tehát szeretnék játszani, főleg ha úgy érzem, megérdemlem

– mondta a 28 éves futballista.

„Szeretnék és jó lenne visszatérni Európába, hiába érezzük itt jól magunkat, ez minden szempontból előrelépés lehetne nekem. Nem az én kezemben van a sorsom, mert még szerződésem van, így ahhoz, hogy Európában folytassam, a klubnak is jól kell járnia.”

Ádám Martin egyébként is nehéz helyzetben van, mivel felesége várandós a második gyermekükkel, akit szeptemberre várnak, így nem lehet ott vele. Erről azt mondta, hogy a munkába temetkezik és napi két edzéssel foglalja le magát, vagyis több figyelmet tud fordítani a képességfejlesztésre. Elmondása szerint a játékára nincs kihatással, hogy a távozásában reménykedik.

Olvasói sztorik