Nemzetközi foci

„Arra kérek mindenkit, álljanak a fiúk mögé” – Szalai Attila apja a topligába szerződő magyarokat védi

tsg-hoffenheim.de
tsg-hoffenheim.de

Szalai Attilát hétfőn hivatalosan is szerződtette a Hoffenheim labdarúgócsapata.

Ezzel már a harmadik futballista, aki topligás klubba szerződött a nyáron Kerkez Milos és Szoboszlai Dominik után. Ennek kapcsán szólalt meg Szalai Attila édesapja, aki arra kérte a közvéleményt, hogy támoggassák ezeket a focistákat.

„Egy nagyon fontos üzenetet szeretnék még elmondani. Ezen a nyáron fiatal magyar srácok, a húszas éveik elején járó futballisták szerződtek a Premier League-be és a Bundesligába, Szoboszlai Dominik és Kerkez Milos után most Attila klubváltását jelentették be. Csak arra szeretnék kérni mindenkit, legyen az szurkoló vagy szakember, hogy segítsék, támogassák őket, álljanak mögéjük.

Ezek a fiúk a jövő generációját is inspirálják, mindannyian bizonyították, hogy igenis, Magyarországról is el lehet jutni a világ legerősebb bajnokságaiba. Bízzunk bennük, és álljunk mögéjük, mert még legalább tíz évnyi futball van bennük a legmagasabb szinten

– mondta idősebb Szalai Attila a Sportálnak.

Az interjúból kiderül az is, hogy már máshová is lett volna ajánlata a védőnek, azonban egészen mostanáig nem engedett a húszmilliós vételárból a Fenerbahce. A Hoffenheim német sajtóhírek szerint 12 millió euró körüli összeget fizetett.

Olvasói sztorik