Nemzetközi foci

Hivatalos: Bakuba igazolt a magyar válogatott védő

mlsz.hu
mlsz.hu

Tamás Márk (a képen középen) egyszeres magyar válogatott labdarúgó azt követően, hogy csütörtökön klubja a román elsőosztályban érdekelt Sepsi OSK elnöke lehetséges eligazolása kapcsán még kiakadt, és úgy fogalmazott, „Nem az óvodában vagyunk”, vasárnap már hivatalosan is az azeri bajnokság bronzérmese, a Neftci Baku játékosa lett.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Tamás Márk (@tamasmarko) által megosztott bejegyzés

A tényt a labdarúgó az instagram oldalán, míg a bakui klub honlapján jelentette be vasárnap. A 29 esztendős belső védő két évre kötelezte el magát.

Sajtóhírek szerint Tamás Márk mindenféleképpen távozni szeretett volna a Sepsitől, ezt korábban a klubtulajdonos Diószegi László is megerősítette a helyi sportsajtónak.

Tamás Márk 23 mérkőzésen egy gólt szerzett a székely csapatban, amellyel az előző szezonban Román Kupát, július 8-án pedig Román Szuperkupát nyert. A Videoton nevelése korábban megfordult a DVTK-nál, a Puskás Akadémiánál és a Slask Wroclaw csapatánál is és 2021. szeptemberében, a Puskás Arénában, Magyarország Andorra elleni 2-1-es győzelme alkalmával viselte a nemzeti mezt.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik