Nemzetközi foci

„Nem az óvodában vagyunk” – kiakadt a Sepsi elnöke a magyar focistára

MTI / EPA / PAP / Maciej Kulczynski
MTI / EPA / PAP / Maciej Kulczynski

Az azeri bajnokságban szereplő Neftchi Baku 100 ezer eurós ajánlatot tett a Sepsiszentgyörgy magyar játékosáért, Tamás Márkért, ám ezt a klubnál nevetségesen kevésnek gondolják. Azt ugyanakkor kifogásolják, ahogyan a labdarúgó viselkedik.

„Tamás külföldre akar menni, egész nap ezzel jön, hogy el akar menni, nem tetszik neki itt. Érkezett egy ajánlat Adrian Mutu klubjától, 100 ezer euró, ami nevetségesen kevés.

Nem akar itt maradni, ezzel küzdünk két napja, mert edzeni sem akar. Nagyot csalódtam benne. Ha mindenkit elengednénk, aki menni akar, ki maradna? Juniorokkal álljunk ki? Nem óvodában vagyunk

mondta az iamsport.ro-nak Diószegi László, a klub elnöke, aki azt is elárulta, hogy ahogy mindenkinek, Tamás Márknak is szerepel kivásárlási ár a szerződésében (az ő esetében 200-300 ezer euró), ha azt kifizetik, akkor elengedik. De érkezett már Lengyelországból 10 ezer eurós ajánlat is, amit kinevettek a szentgyörgyiek.

A 29 éves, egyszeres magyar válogatott Tamás Márk játszott korábban a Videotonban, a Puskás Akadémiában, Diósgyőrben, a lengyel Slask Wroclawnál, majd 2022-ben igazolt a Sepsihez, amellyel Román Kupát nyert.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik