Nemzetközi foci

Újabb középpályást veszíthet a Liverpool futballcsapata

MI News / NurPhoto / NurPhoto via AFP
MI News / NurPhoto / NurPhoto via AFP

Nem tartott csapatának németországi edzőtáborába Fabinho, akinek a Liverpool engedélyt adott, hogy Szaúd-Arábiába utazzon és ott orvosi vizsgálaton essen át.

A 29-szeres brazil válogatott középpályásért állítólag jelentős összeget kínált a szaúdi bajnok, al-Ittihad, és a két klub közel áll ahhoz, hogy megállapodjanak a 40 millió fontos ajánlatban.

Az al-Ittihad a nyáron már ingyen megszerezte Karim Benzemát (Real Madrid) és N’Golo Kantét (Chelsea), míg az egykori kétszeres utánpótlás Európa-bajnok portugál szélsőért, Jotáért 29 millió eurót fizetett a Celticnek.

Nem Fabinho az egyetlen Liverpool-középpályása, aki Szaúd-Arábiába készül, Jordan Henderson is tárgyal az al-Ettifaq csapatával, azonban az angolok egyelőpre keveslik az érte kínált 20 millió fontot.

Kapcsolódó
Szoboszlai Zsolt: Annak nagyon örülök, hogy Dominikot nem az itthoni vélemények alapján igazolták le
Nyugodtan kijelenthetjük, hogy a nyár bombahíre a magyar labdarúgásban Szoboszlai Dominik klubváltása, a magyar válogatott csapatkapitánya ugyanis Lipcséből a Premier League egyik topcsapatához, a Liverpoolhoz igazolt. Ráadásul 70 millió euróért.
Olvasói sztorik