Nemzetközi foci

Nem lassít, a Chelsea-től is igazol csatárt az Union Berlin

Jose Breton / NurPhoto / NurPhoto via AFP
Jose Breton / NurPhoto / NurPhoto via AFP
Három játékossal már megállapodott, eggyel még szinte biztosan dűlőre jut, és akkor még Szalai Attila esetleges érkezése sem került le a napirendről az Union Berlin labdarúgócsapatánál.

Az előző Bundesliga-szezont a negyedik helyen záró, ezzel a Bajnokok Ligájára készülő fővárosiak előbb szerződtették a dán FC Köbenhavn csatárát, Mikkel Kaufmannt (aki az előző két szezont kölcsönben már Németországban, a Hamburg és a Karlsruhe csapataiban töltötte), és kölcsönvették a Szpartak Moszkva cseh válogatott védekező középpályását, az előző szezont a Schalkéban töltő Alex Kralt.

Vasárnap aláírt a 32-szeres amerikai válogatott szélső, Brenden Aaronson is, akit az angol élvonalból kiesett Leeds Unitedtől kölcsönöztek ki a berliniek.

A legújabb kiszemelt az elefántcsontparti válogatott csatár, David Datro Fofana, aki a norvég Molde csapatában 65 mérkőzésen 24 gólt szerzett, bajnoki címet nyert, majd tavaly télen 12 millió euróért a Chelsea-hez került, ám a Premier League-ben mindössze három alkalommal lépett pályára, 68 perc erejéig.

De még nincs vége a bevásárlásnak, a Bild azt írta, hogy Szalai Attila (Fenerbahce) és Mohamed Diomande (Nordsjaelland) is szerepel az Union kívánságlistáján.

Kapcsolódó
Szalai Attilát vinné a Bundesliga meglepetéscsapata
A Fenerbahce magyar válogatott védőjéért bejelentkezett az Union Berlin.
Olvasói sztorik