Nemzetközi foci

Argentin csapat nézte ki magának a Fradi támadóját

Kovács Anikó / MTI
Kovács Anikó / MTI

Argentin lapértesülések szerint az argentin bajnokság második helyén álló San Lorenzo a Ferencváros játékosával, Carlos Auzquival erősítene. Egyes hírek szerint már vételi ajánlatot is tett a klub, de az ulloi129.hu úgy tudja, ez nem igaz, de a labdarúgó ügynökén keresztül valóban történt érdeklődés.

A 32 éves szélső 2022 februárjában, 800 ezer euróért érkezett a Ferencvároshoz, előtte csak hazájában focizott. A Transfermarkt szerint 2024 nyaráig szól a szerződése.

Eddig 33 mérkőzésen lépett pályára a Fradiban (16-szor csereként), de például nem nevezték az Európa Liga csoportkörére. Öt gólja és két gólpassza van, többnyire csereként lép pályára.

Az Újpest elleni 6-0-s győzelemkor gólt lőtt és gólpasszt adott:

Auzqui a szezonban azzal is a hírekbe került, hogy Kisvárdán becserélte őt Sztanyiszlav Csercseszov, majd 16 perccel később lehívta a pályáról. „Sajnos, ha becserélek valakit, nincs időm arra várni, hogy megjöjjön tőle előbb-utóbb a teljesítmény. Azt várom, ha valaki beáll, megfelelően teljesítsen, pluszfrissességet hozzon a játékba. Végül is ez a Ferencváros!” – nyilatkozta az eset után az FTC vezetőedzője.

Napokkal később a játékos ittasan balesetezett,

ami után a klub azt közölte, hogy Auzqui nem tudott túllépni a Kisvárdán történteken és a keretből való kikerülésén, és súlyos pénzbüntetést kap. Az incidens után már csak három alkalommal játszott csereként, többnyire a kispadról követte csapata mérkőzéseit.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik