Magyar foci

Ittasan balesetezett a Fradi focistája

Kovács Anikó / MTI
Kovács Anikó / MTI

Az FTC argentin játékosa, Carlos Auzqui vasárnap hajnalban Budapest XI. kerületben közlekedési balesetet szenvedett, a Kosztolányi Dezső téren felhajtott a járdára, ahol kidöntött egy közlekedési táblát és egy betonoszlopot.

A helyszínre érkező rendőrök megszondáztatták Auzquit, ami kimutatta, hogy a játékos fogyasztott alkoholt, ezért további mintavétel miatt előállították. A baleset során személyi sérülés nem történt, csak anyagi kár keletkezett.

Carlos Auzqui nehezen tudott napirendre térni a Kisvárdán történtek és a keretből való kikerülés miatt. A játékos a baleset után súlyos pénzbüntetést fog kapni, a Ferencvároshoz méltatlan viselkedése miatt

írta az FTC a Sportalnak.

A 31 éves Auzqui csereként lépett pályára február 11-én a Kisvárda elleni, 0-0-ra végződő meccsen, amelyen a 60. percben küldte be Sztanyiszlav Csercseszov edző, aki 16 perccel később le is hozta az argentin támadót.

„Sajnos, ha becserélek valakit, nincs időm arra várni, hogy megjöjjön tőle előbb-utóbb a teljesítmény. Azt várom, ha valaki beáll, megfelelően teljesítsen, pluszfrissességet hozzon a játékba. Végül is ez a Ferencváros!” – nyilatkozta az eset után Csercseszov.

Auzqui ebben az idényben 19 tétmeccsen játszott a Fradiban, 4 gól és 1 gólpassz került a neve mellé.

Olvasói sztorik