Nemzetközi foci

Épp orgiát tartott a focista, amikor a szurkolói betoppantak és megverték

Miguel Schincariol/Getty Images
Miguel Schincariol/Getty Images

Alaposan megverték a Corinthians középpályását, Luan Guilherme de Jesus Vieirát a klub szurkolói, adta hírül a Sport.

A futballistát 2020-ban szerződtette csapata, első két évében 80 meccsen játszott, majd különböző okok miatt teljesen jegeltk. Utoljára februárban volt kezdő, a jelenlegi vezetőedzőtől, Vanderlei Luxemburgótól pedig lehetőséget kért a bizonyításra. Ennek a szakember eleget is tett, de az eredmények nem javultak és a nagy múlttal rendelkező klub a kiesés elől menekül az idei szezonban.

Itt jönnek képbe a feldühödött drukkerek, akik úgy döntöttek, hogy ellátják a mihaszna focisták baját. A Sao Pauló-i Caribe motelben megszálló szurkolók megtudták, hogy Luan is itt tölti az éjszakát, méghozzá négy nő társaságában. Több sem kellett a fanatikusoknak, megkeresték Luant és úgy megverték, hogy a labdarúgó később a véres rövidnadrágjáról közölt Instagram-sztorit.

Az újabb undorítóan erőszakos eset után a Corinthians sajnálatát fejezi ki a brazil futballban uralkodó intolerancia jelenlegi helyzete miatt. Semmi sem igazolja, hogy a játékosunk ilyen gyáva és agresszív eset áldozata legyen

– közölte a Corinthians.

A rendőrségi közlemény szerint a futballista megverve, a hátán könnyebben sérülésekkel találták meg, de nem volt szüksége kórházi ellátásra.

Olvasói sztorik