Nemzetközi foci

Kifarolt a BL-döntős kapus megszerzéséből a Manchester United

Mattia Ozbot - Inter/Inter via Getty Images
Mattia Ozbot - Inter/Inter via Getty Images

Nem szerződteti André Onanát a Manchester United, közölte a Mirror.

Hetek óta tartotta magát a pletyka, miszerint az Internazionale kapusát nézte ki magának az angol csapat, ugyanis tökéletesen illeszkedik Erik ten Hag taktikai elképzeléseibe. Beppe Marotta, az Inter vezérigazgatója megerősítette a Sky Sport Italiának, hogy egyértelműen kifejezte a futballista iránti érdeklődését az MU, de hiába várták a hivatalos ajánlattételt.

A Football Italia szerint Onanáért 50 millió eurót kér az Inter, amire további záradékokkal még tíz millió jött volna rá, ez pedig túl drága a Manchester Unitednek.

Az angolok így aztán elálltak a kameruni labdarúgó megszerzésétől és helyette két másik játékosban gondolkodnak. A Mirror szerint Justin Bijlow a Feyenoordból, vagy a frankfurti Kevin Trapp lehet a befutó.

Az egész nyáron gondot okoz a kapus kérdés a manchesterieknél, mivel David de Gea nem tudja elég magas szinten segíteni a hátulról építkező támadásokat. Ennek ellenére a klub új szerződést ajánlott a spanyolnak, amit azonban visszavont még mielőtt De Gea aláírhatta volna. Mivel a jelenlegi megállapodása 2024 nyarán lejár, szinte biztosan vesz kapust a Manchester United.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik