Nemzetközi foci

„Szeretnénk megköszönni Mészáros Lőrincnek Horvátország legjobb, legszebb és legmodernebb stadionját”

nk-osijek.hr
nk-osijek.hr

Mészáros Lőrinc meglátogatta az új stadiont és edzőközpontot

– ezzel a címmel jelent meg csütörtökön egy beszámoló a horvát élvonalban szereplő eszéki focicsapat honlapján, amit a Telex vett észre.  Nemcsak szövegesen, hanem videóban is bemutatták, hogyan tekintette meg a létesítményeket Mészáros.

Szeretnénk megköszönni Mészáros Lőrincnek Horvátország legjobb, legszebb és legmodernebb stadionját, és az építkezések során tanúsított türelmét

– idézte a hír az egyik elnökségi tagot, Valentina Koprivnjakot, aki az igazgatóság elnökének, Szakály Ferencnek is köszönetet mondott, amiért koordinálta a projektet.

Mészáros Lőrinc 2016-ban szállt be az eszéki fociba és a tulajdonosa volt az NK Osijeknek, de mivel közben a felcsúti focicsapat is kijutott az európai kupaporondra, így összeférhetetlenség miatt megvált tulajdonrészétől. Ugyanakkor még ő a főszponzor, és támogatja a csapatot a Duna Aszfalt is.

Az Eszék a Konferencia Liga-selejtezőben ezúttal egy magyar csapatot kapott ellenfélként, a Magyar Kupa-győztes Zalaegerszeget. Már az új stadionban fogadhatják a ZTE-t.

Olvasói sztorik