Nemzetközi foci

A City BL-győztes focistája üzent azoknak, akik a féktelen bulizása miatt beleálltak

Oli SCARFF / AFP
Oli SCARFF / AFP

A Manchester City angol válogatott focistája, Jack Grealish alaposan megünnepelte a csapat első BL-győzelmét, illetve azt, hogy a klub története során tudott először triplázni, mivel a Premier League-et és az FA Kupát is megnyerte.

A 27 éves szélső sörözött, pezsgőzött, énekelt, táncolt, vezényelte a társakat, a szurkolókat, egyszóval beleadott mindent, és ezzel elérte, hogy tele legyen a róla szóló videókkal a közösségi média. Nem mindenki volt megértő Grealishsel szemben, néhányan kritizálták, amiért az ünneplés során megivott mindent, amit elé raktak.

A BL-döntő után Grealishnek még jelenése volt az angol válogatottnál, és bár a Málta elleni 4-0-s győzelmet a kispadról nézte végig, Észak-Macedónia 7-0-s kiütésénél az utolsó félórára beküldte őt Gareth Southgate.

A lefújás után Grealisht a bulizós időszakról kérdezték, mire ő azt mondta, az isztambuli finálé után élete legjobb napjait élte át.

„Ízlelgettem magamban, hogy megnyertük a BL-t, és utána bevillant, hogy megcsináltuk a triplázást is. Tudjátok, ez mit jelent? Láttam, hogy néhány ember kifejtette a véleményét az ünneplésemről, de nem csak én buliztam, hanem az egész csapat. Különben is, tavaly júliusban kezdtem el az alapozást, és most június van, 11 hónapot futballoztam. Hagyjatok egy kis szünetet nekem, jó?” – mondta a focista, a 2022-2023-as idényben a klubjában és a válogatottban összesen 59 meccsen játszott. Az nem kevés…

Olvasói sztorik