Nemzetközi foci bajnokok ligája

„Azt hiszem, nem aludtam” – a BL-győzelem óta folyamatosan bulizik a City szélsője

Jack Grealish pont azt teszi, amire előzetesen számítani lehetett:

nagyon megünnepli a Manchester City Bajnokok Ligája-győzelmét.

Az angol válogatott játékos már a döntő estéjén is számos bulizós videó főszereplője volt. Egyszer például hangosan énekelve vonult végig az interjúzónán, miközben Kevin De Bruyne épp nyilatkozott.

Aztán másnap reggel ötkor készült róla egy felvétel, ahol az egyik szórakozóhelyen, miközben már minden csapattársa átöltözött, ő még teljes meccsszerelésben táncolt egy asztal tetején.

A manchesteri csapat hétfőn érkezett haza, hogy az ünneplést folytassa a City-drukkerekkel. Grealish a reptéri buszról is már jó hangulatban szállt be, előtte pedig még Bernardo Silvának könyörgött, hogy ne hagyja el a csapatot. Később a nyitott busz tetején is a középpontba kerül, egy alkalommal például Erling Haaland locsolta a fejére a pezsgőt.

A színpadon pedig ő maga is elismerte, hogy nem sokat aludt, mióta szombaton este, Isztambulban nyert a Manchester City:

Jack Grealishért 117 millió eurót fizetett a Manchester City 2021 nyarán, és noha az első szezonja nem sikerült kiemelkedően, a másodikban már alapember volt a triplázó, azaz a bajnoki cím mellé az FA Kupát és a BL-t is behúzó csapatnak.

Olvasói sztorik