Nemzetközi foci

„Szégyen” – Mourinho beszólt az Európa Liga játékvezetőjének a Puskás Aréna garázsában

Twitter
Twitter

José Mourinho finoman fogalmazva is elégedetlen volt Anthony Taylor tevékenységével az Európa Liga-döntőjén. Az AS Roma sokáig kézben tartotta a Sevilla elleni, budapesti meccset, vezetett is, ám a spanyolok egyenlítettek, majd tizenegyesekkel nyertek.

Mourinho, aki karrierje során először veszített el egy európai kupadöntőt a találkozót követően élesen kritizálta az angol játékvezetőt, majd a Twitterre, feltöltött videók alapján még a parkolóban is megtalálta.

Kibaszott szégyen, ember. Kibaszott szégyen vagy

– szólt oda angolul a portugál vezetőedző Taylornak, majd olaszra váltott és úgy folytatta. Hozzátette még azt is, hogy az UEFA fejesei szerint sem volt tizenegyes az a szituáció, amit Taylor először annak ítélt, majd a kihívták a VAR-monitorhoz és megváltoztatta az ítéletét.

José Mourinho a játékvezető több ítéletét is kifogásolta, és szerinte Erik Lamelának nem lett volna szabad a pályán maradnia, ehhez képest a büntetőpárbajban a sevillai rúgók egyike volt. Amikor pedig a büntetőpárbajban megismételtettek a sevillaiak lövését, és amivel lényegében lezárult a meccs, Mourinho akkor már csak kínjában mosolygott.

Később az ezüstérmét inkább lepasszolta egy drukkernek.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik