Nemzetközi foci

A Chelsea új edzője máris elszomorította az egyik kölcsönjátékost

JUSTIN TALLIS / AFP
JUSTIN TALLIS / AFP

A Chelsea három edzőt is elfogyasztott a vasárnap véget ért idényben: a londoniak Thomas Tuchellel kezdték a szezont, akit Graham Potter váltott, majd Frank Lampard lett a befejezőember. Már a három edző is sokat elmond a Chelsea idényéről, de az még inkább, hogy a csapat 12. helyen zárt, és csak tíz ponttal gyűjtött többet, mint a végül kieső Leicester – miközben a BL-helyektől 27 pontra volt.

Azt már tudjuk, hogy a következő idényben a a Chelsea edzője a korábban a Tottenhammel BL-döntőt játszó Mauricio Pochettino lesz, aki a hírek szerint nem számít az Atlético Madridtól kölcsönkapott Joao Félixre.

Most tudtuk meg, hogy a játékos nem szerepel Pochettino terveiben. Visszatér hozzánk, aztán majd meglátjuk, mi lesz. Nem volt semmilyen tervünk

– nyilatkozta Enrique Cerezo, a spanyol csapat elnöke, akit a szavai alapján meglepett a mostani fejlemény.

A 23 éves, 30-szoros portugál válogatott Joao Félix 2019-ben 127 millió euróért igazolt a Benficától Spanyolországba, és ezzel a vételárral az Atlético legdrágább szerzeményének számít. Félix állítólag nagyon szeretett volna a Chelsea-nél maradni, úgyhogy az Atléticónak most fel van adva a lecke, mivel Diego Simeone edző látványosan mellőzte a portugál támadót.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik