Nemzetközi foci bajnokok ligája

Ancelotti: A City gólja előtt egyértelműen kint volt a labda, fura, hogy a bíró nem látta

BURAK AKBULUT / ANADOLU AGENCY / Anadolu Agency via AFP
BURAK AKBULUT / ANADOLU AGENCY / Anadolu Agency via AFP

Carlo Ancelotti és Pep Guardiola szerint is kedvező eredmény született kedden este, a Real Madrid-Manchester City labdarúgó Bajnokok Ligája-elődöntő első mérkőzésén.

A címvédő hazaiak trénere, Carlo Ancelotti az 1-1-es döntetlennel végződött összecsapás után azt mondta: szerinte mindkét csapat úgy érzi, jó eredménnyel zárult a meccs.

„Mi talán kicsit jobban játszottunk és jobban megérdemeltük volna a győzelmet, de ez egy olyan párharc, amely az utolsó percig kiegyenlített lesz” – fogalmazott az olasz tréner.

Acelotti általában nyugodt az oldalvonal mellett, ezúttal azonban elvesztette a türelemét és a Manchester City egyenlítő gólja után hevesen reklamált a portugál bírónál, Artur Diasnál, aki ezt sárga lappal jutalmazta. A szakember szerint a labda elhagyta a játékteret a góllal végződő akció során.

„A játékvezető zaklatott volt” – mondta a mérkőzés utáni sajtótájékoztatón Ancelotti.

Egy korábbi szituációban nem ítélt nekünk szögletet, azt sem látta. A gól előtt pedig egyértelműen kint volt a labda, a BeIN Sports felvételein jól látszik. Furcsa, hogy ő nem látta. Nekem adott sárga lapot, pedig nem is játszottam. A pályán lévők közül többen érdemeltek volna lapot. A bíró nem igazán figyelt

A keddi találkozó Guardiola szerint is nagyon kiegyenlített volt.

„Ők akkor találtak be, amikor mi kicsit jobbak voltunk, mi pedig akkor egyenlítettünk, amikor ők játszottak jobban. Minden Manchesterben dől majd el”.

A párharc visszavágóját május 17-én rendezik rendezik.

Olvasói sztorik