Nemzetközi foci

„Mindig ezt mondják” – visszaszólt a Real-játékos a kételkedő Rooney-nak

Nick Potts/PA Images via Getty Images
Nick Potts/PA Images via Getty Images

Ugyan Wayne Rooney a Manchester United legendája, a minap a város másik csapatát, a rivális Cityt méltatta, amikor azt találta mondani, nincs egy súlycsoportban a Real Madrid és az angol klub, és Pep Guardiola csapata elsöpri majd a címvédőt a Bajnokok Ligája elődöntőjében. A korábbi kiváló csatár szavaival szembesítették a hétfői sajtótájékoztatón Toni Kroost, aki így reagált:

Mindig ezt mondják. Tavaly is emlegettek az emberek egy-két dolgot, senki sem várta, hogy nyerünk, aztán mégis nyertünk

mondta a középpályás, aki a kijelentései ellenére kedveli Wayne Rooney-t. A német játékos még megjegyezte, az ilyen megjegyzések nem motiválják őket pluszban, ugyanis egy BL-elődöntőben vannak, kellőképpen fel vannak tüzelve amúgy is.

A 33 éves Toni Kroos kapcsán egyébként érdemes megjegyezni, hogy a szombati Király Kupa-győzelemmel elmondhatja magáról, hogy a Bayern Münchennel és a Real Madriddal is megnyert minden elérhető trófeát, miközben a német válogatottal 2014-ben világbajnok volt. Pályafutása során klubszinten eddig 29 trófeánál tart.

A Real Madrid hazai pályán kezdi meg a Manchester City elleni elődöntőt kedd este, 21 órakor. Artur Dias lesz a találkozó játékvezetője.

Olvasói sztorik