Gareth Bale-t is visszacsábítaná a focipályára Ryan Reynolds csapata

A veterán kapus után egy walesi legendára is szemet vetett az ötödosztályú bajnok.

Gareth Bale-t szeretné rábeszélni a Wrexhamet tulajdonló két hollywoodi színész, Ryan Reynolds és Rob McElhenney, hogy térjen vissza a focipályára.

A két világhírű tulajdonos az elmúlt hetekben nagyon rákapott a focira, folyamatosan ontják magukból közösségi médián keresztül a vicces és érdekes bejegyzéseket. Az ötödosztályú bajnokság döntőjének is beillő, Notts County elleni 3-2-es győzelem óta különösen aktívak lettek a színészek.

Ennek újabb állomása, hogy már a negyedosztályú bajnokságra készülve McElhenney megkörnyékezte Bale-t. Mivel köztudott, hogy a walesi támadó imád golfozni és mióta visszavonult a profi labdarúgástól, csak ezzel van elfoglalva, a Wrexham tulajdonosa ezt használta csalinak.

Szia Gareth, golfozzunk egyet, a játék során egyáltalán nem fogom azzal tölteni azt a négy órát, hogy rábeszéljelek arra, hogy visszatérj egy varázslatos szezon erejéig

– írta McElhenney.

Bale erre csak annyit írt, hogy attól függ, melyik pályán kerülne sor golfmeccsükre. Erre már Reynolds is bevetődött egy hozzászólás erejéig, amelyben azt írta, akár McElhenney kertjét is átalakítja pályának, ha lehúz egy szezont a Wrexhamben.A beszélgetésnek egyébként van előzménye, mert Gareth Bale gratulált szinte elsőként az ötödik ligás bajnoki címhez.

Nem a walesi támadó lenne az első, aki visszavonulása után mégis pályára lép a csapat színeiben, Ben Foster kapus gyakorlatilag mindössze hat hétre szóló megállapodást kötött a klubbal, hogy az idény végén besegítsen. Nagy szükség is volt rá, a Notts County ellen az utolsó pillanatokban védett ki egy büntetőt, hogy 3-2 maradjon a végeredmény.

A klubot felvirágoztató két színészről és az elmúlt évek eseményeiről ebben a cikkben olvashatnak részletesen:

Kapcsolódó
Meddőhányós Hollywood: nem a színészcsillagok, hanem a közösség a Wrexham-sztori igazi hőse
A Boreham Wood elleni 3–1-es győzelemmel megnyerte az angol ötödosztályú labdarúgó-bajnokságot az észak-walesi Wrexham, így 15 év elteltével visszajutott a „ligafutballba”. A csapat és a város sztorija majdnem 90 évre nyúlik vissza.