Nemzetközi foci

A Hertha felfüggesztette a focistát, akit Dárdai káromkodva zavart az öltözőbe

SOEREN STACHE / DPA / dpa Picture-Alliance via AFP
SOEREN STACHE / DPA / dpa Picture-Alliance via AFP

Nem sikerült jól Dárdai Pál visszatérő meccse a Hertha BSC-hez, ugyanis csapata 4-2-ra kikapott a Werder Brementől. A vereséget követő napon edzést vezényelt a magyar vezetőedző, aminek rögtön az elején káromkodva leszidta, majd az öltözőbe küldte Ivan Sunjicot. Aki az esetről készült felvétel alapján előbb a segédedző, majd Dárdai felé köpött levonulása közben.

A csapat a hétfői szünnapot követően kedden már újra edzett, de a horvát középpályás nem volt ott a játékosok között, mivel klubja a szezon végéig felfüggesztette, írja a Bild.

A 26 éves, egyszeres horvát válogatott Sunjic a Birmingham Citytől érkezett kölcsönbe, a szezon első felében még alapember volt, de január második fele óta csak elvétve jut neki lehetőség, akkor is többnyire csak csereként. A Bild azt írja, az eset után szinte biztos, hogy a Hertha nem érvényesíti a játékos szerződésében szereplő opciót.

A berlini csapat öt fordulóval a vége előtt az utolsó a tabellán, hátránya három pont az osztályozós helyen álló Stuttgart mögött.

A Hertha a következő fordulóban a címvédő Bayern Münchenhez látogat.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik