Soeren Stache/picture alliance via Getty Images
Nemzetközi foci

Dárdai káromkodva dobta ki egyik játékosát az edzésről

Dárdai Pál visszatért a Hertha BSC kispadjára, de túl sok köszönet nem volt az első meccsben, a berliniek ugyanis 4-2-re kikaptak otthon a Werder Brementől. Így aztán a csapat az utolsó helyről várja az utolsó öt fordulót, legközelebb ráadásul a Bayern Münchenhez látogat.

Vasárnap Dárdai edzést vezényelt a csapatnak, a Bild cikke szerint pedig már viszonylag korán elzavarta az egyik játékosát.

A lap beszámolója szerint a bemelegítés után, a kezdőkörben állt össze a csapat, amikor is Dárdai káromkodva szidta le Ivan Sunjicot, majd közölte vele, hogy hagyja el a tréninget. A 26 éves játékos, aki nem volt meccskeretben szombaton, csak a száját húzta a Bild újságírójának kérdésére, mi történt. A lap megjegyzi, hogy minden bizonnyal fegyelmezetlen volt.

A 26 éves, egyszeres horvát válogatott középpályás a Birmingham Citytől érkezett kölcsönbe, a szezon első felében még alapember volt, de január második fele óta csak elvétve jut neki lehetőség, akkor is többnyire csak csereként. Valószínűleg nem is értékesíti a szerződésében szereplő opciót a Hertha.

A Bild a cikke végén megjegyzi, alighanem példát statuált a játékos elzavarásával Dárdai.

Olvasói sztorik